Reklam Ver
Birlik Yemek Catering
Gül Catering
TADIN YEMEK
ÖZDEMİR YEMEKÇİLİK
Dilaş Toplu Yemek Catering

Irmak Grup Catering Tic.Ltd.Şti

Firma Hakkında
2009 yılında ticari faaliyetine başlayan IRMAK GRUP CATERİNG,kuruluşundan bu yana gıda üretimi ve hizmetinde uzmanlaşarak kalitesinden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir. Kuruluşumuz nitelikli ve tecrübeli personeli ile taşıma ve yerinde yemek üretimi hizmeti vermektedir. Sürekli gelişimi ilke edinmiş olan kuruluşumuz ,sektöründeki tüm yeniliklerin takipçi ve uygulamacısı olarak ilerlemektedir.ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 Kalite güvence sistemi içinde yer alarak uluslar arası kalite standartlarını yerine getirmektedir. Hijyen ve Kalite Hijyen Kalite Yönetim Departmanımız, kalite yönetim sistemlerimizle ilgili eğitim, denetim / iyileştirme faaliyetlerinden sorumlu bulunmaktadır. Gıda mühendislerimiz ve teknikerlerimiz tüm işletmelerde çalışacak personellerimize iş başı eğitimleri vermektedir. Güvenli gıda için güvenli hammadde temini şarttır! İlkesini benimseyerek, Türkiye’de alanında kaliteli üretim yapan tanınmış firmalarla çalışmaktayız. Ayrıca hammadde güvenilirliğini; ürün analizleri, sertifikalar ve belgelerle denetlemekteyiz.. İşletmelerimizde kullanılan ekipmanlar, çalışma yüzeyleri ve çiğ tüketilen sebzeler dezenfekte edilmektedir. Hijyen ve Kalite Yönetim Sistemimiz IRMAK GRUP CATERİNG, sektöründe öncü bir firma olmanın sorumluluğu ile işletmelerinde, satın almadan servis sonuna kadar tüm süreçlerde KALİTE sağlama amacıyla özel tedbirler ve uygulamalarla çalışmaktadır. 2009 Yılında başladığımız Kalite Yolculuğumuzun kısa öyküsü ; * 2009 Yılında ISO 9001:2008,ISO 22000:2005 belgesi alındı. * 2009.Yılında TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi alındı. Kalite yolculuğunda yaptığımız çalışmalarla bugün Tüm Mutfaklarımızda; •Müşterilerimiz İçin, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi •İnsan Sağlığı İçin, ISO 22000 :2005 Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi uygulanıyor. Hijyen ve Kalite Yönetim Sistemlerine Yönelik Eğitimlerimiz Personel eğitimlerimizin kapsamı ; • İş başı eğitimler; • Sınıf içi eğitimler * İhtiyaca yönelik planlanan “ Eğitim Sınıfları” * Mutfak bazlı planlı eğitimler şeklindeki eğitimlerle yürütülmektedir Tedarikçi Seçim ve Değerlendirme Yaklaşımımız IRMAK GRUP CATERİNG “Güvenli ve Kaliteli Yemek” üretiminin “Güvenli ve Kaliteli” hammadde teminiyle mümkün olacağı felsefesiyle hammadde alımında Türkiye'nin en kaliteli ve en güvenilir firmaları ile çalışmaktadır. Öte yandan temel girdilerimizden sıvı yağ ve salçada kaliteli marka kullanımından ödün vermemekteyiz. Kullandığımız et ve et ürünleri, ‘Veteriner Hekim Raporu’ile ,tavuk ve ürünleri ‘Dezenfeksiyon Raporu’ile birlikte temin edilip, işlenmekte ve mutfaklarımıza dağıtılmaktadır. Tedarikçi Değerlendirme Sistemimiz Kapsamında; 1 )Satınalma kararında; Yasal şartları ve IRMAK GRUP CATERİNG özel şartlarını uygulayan firmalarla çalışıyoruz. 2) Tedarikçilerimizi periyodik olarak gıda mühendislerimiz ile denetliyoruz. 3) Tedarikçilerimizi eğitiyoruz, iyileşme sürecinde eğitimlerle destek oluyoruz. 4) Tedarikçilerimizin gelişimine destek olacak şekilde etkili iletişim kuruyoruz. İzlenebilirlik Sağlamaya Yönelik Çalışmalarımız Tüm üretim süreçleri mal kabulden servis aşamasına kadar belirlenmiş parametrelere göre kontrol edilip kayıt altına alınıyor. Neleri kayıtlarla izliyoruz? * Mal kabul kontrolleri * Depoların kontrolleri * Dolaplarımızın sıcaklık ölçümleri * Pişirme, soğutma, muhafaza, ayıklama aşamaları ile ilgili proses kontrolleri * Yemeklerimizin sıcaklık ve duyusal kontrolleri * Temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili bilgiler * Hijyen kalite kontrolleri * Depolanan tüm ürünler etiketlenerek, ürün izlenebilirliği sağlanıyor * Personelimizin eğitimleri bireysel kayıtlarla izleniyor Diğer Gıda Güvenliği Tedbirlerimiz ; • Personel kaynaklı bulaşmaları önlemek için yasaların öngördüğü periyotta personel sağlık taramaları yaptırılıyor. • Belirlenen üretim aşamalarında eldiven, maske ve tüm aşamalarda da bone, kolluk kullanılıyor. • Kızartma işlemlerinde kullanılan sıvı yağların kullanımında kullanıma uygun olmayan yağlar,Çevre ve Orman Bakanlığından onaylı anlaşılan firmaya belirli periyotlarda atık yağlar için düzenlenen formlarla teslim edilmektedir. • • Tüm taze sebze ve meyveler ön yıkama işlemine tabii tutuluyor, son yıkama suyu kirliliği kontrol ediliyor. • Mal kabulünde sıcaklık ve etiket kontrolleri yapılıyor. • Donmuş ürünlerin çözündürülme işlemleri süre ve sıcak esasıyla soğuk odalarda yapılıyor. • Tüm hammaddeler orijinal etiket yanında IRMAK GRUP CATERİNG bünyesinde izlenbilirliği sağlayacak şekilde etiketlenmektedir. Pişirme ile ilgili kontroller: • Pişirme sonrası ve servis öncesi duyusal ve sıcaklık kontrolleri Gıda mühendislerimiz tarafından yapılarak yemek numuneleri alınır. • Alınan numuneler, numuneler için bulundurulan muhafaza dolabında 3 gün saklandıktan sonra imha edilir. Temizlik Ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımız İşletmelerimizde kullanılan ekipmanlar, çalışma yüzeyleri, personel elleri ve çiğ tüketilen sebzeler dezenfekte edilmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirirken kullandığımız deterjan ve dezenfektanlar için kaliteli ürünler tercih edilmiştir . Haşere ve Kemirgen Kontrolüne Yönelik Çalışmalarımız Yemek üretimi ve yerinde yemek üretimi yaptığımız işletmelerde alanında uzman, Sağlık Bakanlığı onaylı tedarikçi firmalarımızca zararlılarla mücadele çalışmaları yapılmaktadır. • Kalite Politikamız: Hazır yemek sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan firmamız,gıda sektöründe kaliteden sorumlu olduğu düşüncesi ile hareket ederek,kanun.yönetmelik,kodeks ve yasal standartlara/mevzuatlara uygun,ilk defasında,zamanında,doğru,kaliteli ve hijyen şartlarında ürünlerini sürekli geliştirerek üretmek ve sunmak,pazarda kalıcılığımızı değişmeyen kalitemizle sağlamak;bu yolla müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve kalite yönetim sisteminin sürekli iyileştirilmesini sağlamak ilkelerini kalite politikası olarak belirlemiştir. • Gıda Güvenlik Politikamız: Yemek üretimi ve sunumunda kaliteden ve gıda güvenliğinden sorumlu olduğumuz düşüncesi ile hareket ederek;Kanun,yönetmelik,Gıda kodeksi ve standartlara uygun kaliteli ve hijyenik,temel beslenme ilkelerini sağlayan,düzenli,denetimli ve sağlıklı ürünler üreten bir kuruluş olmayı sürdürmek amacımızdır. Sürekli gelişen ürün,hizmet ve sistem kalitesi ile,adı kalite ve güvenilirlik ile birlikte anılan,sektörün lider kuruluşu olmak hedefimizdir. HİZMETLERİMİZ • Yerinde yemek üretimi hizmeti Yerinde yemek üretimi yapılabilmesi için işletmenizin mevcut mutfağının beklentileri karşılayacak düzeyde olması gerekir. Bu amaçla ilk olarak yemek üretimi yapılması düşünülen alanın beklentiler doğrultusunda incelenerek eksikliklerin belirlenmesi ve bu eksikliklerin ne şekilde giderileceğinin karşılıklı olarak tespit edilmesiyle ilk aşama gerçekleşmiş olur. Bu aşamadan sonra gerekli olan eksiklikler en kısa sürede giderilerek gönül rahatlığıyla ve ağız tadıyla tüketebileceğiniz yemekler üretilmeye başlanır • Taşıma Yemek Hizmeti İşletmenizin bünyesinde yemek üretimi yapılabilecek bir alanın olmaması durumunda Taşıma Yemek Hizmetimiz devreye girer. Yemeğin sunulacağı mekânın ve servis ekipmanlarının eksiklikleri varsa bu eksiklikler tespit edilerek bunların ne şekilde giderileceği karşılıklı olarak belirlenir. Bu eksiklikler en kısa sürede giderilir. Eksikliklerin giderilmesiyle merkez mutfağımızda hazırlanan yemekler thermobox (ısı koruyucu ambalaj) ile size ulaştırılır

Firma Adresi
Bahçekapı Mah.2503 Sok.4/19 Şaşmaz

Firma İl
Ankara

Firma İlçe
0

Firma Tel 1
0 312 278 47 01

Firma Tel 2
0 312 278 47 02

Firma Fax
0312 278 35 33

Firma Web Adresi
www.irmakcatering.com

Firma E-Posta Adresi
gulsah_deniz33@hotmail.com


baskılı poşet Tasarım ve Kodlama HisWeb.NET